ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 

Στην Ελλάδα το θερινό σινεμά αποτελεί μια παράδοση πολλών ετών. Πλέον σε πολλά θέρετρα παγκοσμίως προσφέρονται επιλογές παρακολούθησης σινεμά. Οι παραλίες της Ελλάδας αποτελούν ιδανικό μέρος για θέαση ταινιών καθώς σουρουπώνει, 12 μήνες το χρόνο. (παράδειγμα στη σελίδα best cases όπου θα δείτε βίντεο)

 

Ο λόγος που τα θερινά σινεμά συνεχίζουν να έχουν μεγάλη απήχηση, να ελκύουν το ενδιαφέρον των τουριστών και κατοίκων είναι πρωτίστως το στοιχείο του ανοιχτού περιβάλλοντος.

Το Υπαίθριο Κινητό Σινεμά που σας προτείνουμε έχει επιπλέον δύο πλεονεκτήματα, (1) την θέα στην θάλασσα (δείτε φωτογραφία) και (2) το γεγονός οτι ο εξοπλισμός προβολής είναι κινητός, μεταφέρεται σε διάφορα σημεία της παραλίας, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες και σύμφωνα με το σημείο που βολεύει τους επαγγελματίες, πχ να βολεύει το σερβις των πελατών από το beach bar. Το κόστος εξοπλισμού μπορεί να ξεκινήσει από πολύ χαμηλά και να ανεβαίνει ανάλογα το πόσους πελάτες θέλουμε να παρακολουθούν. Παράδειγμα, στην περίπτωση μέχρι 50 ατόμων, είναι αρκετός ένα καλός προτζέκτορας προβολής, ένα πανί 2μ.Χ 2μ., ταινίες dvd, φορητά ηχεία και ένα καλός φορητός υπολογιστής. Οι καρέκλες και άλλα στοιχεία διακόσμησης αφορούν το στυλ που θέλει ο κάθε επαγγελματίας, που μπορεί να βρει πολλές εύκολες λύσεις.

 

Έσοδα προέρχονται σίγουρα όχι από εισιτήριο, αφού δεν προτείνουμε την δημιουργία ενός ακόμα θερινού σινεμά (για λόγους μεγάλων δαπανών). Τα έσοδα αφορούν την κατανάλωση προιόντων από το beach bar, το εστιατόριο ή άλλο επαγγελματία / αδειούχο στην κάθε παραλία.

Μια υπηρεσία Υπαίθριου Κινητού Σινεμά λειτουργεί ως εργαλείο προβολής όχι μόνο ταινιών, αλλά και διαφημίσεων ή πληροφοριών για θέματα που αφορούν θέματα δημοσίας χρήσης, σαν μια μεγάλη ταμπέλα. Μπορεί να γίνει προβολή ακόμα και προγραμμάτων από το ίντερνετ, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης. Ανάλογα με το μορφολογικό σχήμα της κάθε παραλίας, η τοποθέτηση του υπαίθριου κινητού σινεμά μπορεί να γίνει σε σημεία, όπως η άμμος μπροστά από το beach bar, το πλακόστρωτο σημείο της παραλίας, ένα γήπεδο, μπροστά από ένα βράχο στην άκρη της αμμουδιάς, ανάμεσα από δέντρα, στο γρασίδι, στον πεζόδρομο, σε ταράτσα κτηρίου δίπλα στη θάλασσα, πάνω σε τουριστικό σκάφος!

 

Η ADVENTURE DMC μπορεί να κάνει δοκιμαστική επίδειξη στους ενδιαφερόμενους φορείς και επαγγελματίες με δικό της εξοπλισμό, να φροντίσει για την προμήθεια κατάλληλου εξοπλισμού, να παρέχει συμβουλευτική σε επαγγελματίες, να οργανώσει Φεστιβάλ Ταινιών με εκατοντάδες θεατές. Παρακαλούμε για τις αιτήσεις σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.