ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, TEAM BUILDING PROGRAMS

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, TEAM BUILDING PROGRAMS

 

Μια παραλία αποτελεί προορισμό και για εταιρίες με προγράμματα δραστηριότητων ομαδικότητας (team building), happenings δημοσίων σχέσεων, παρουσίαση προιόντων, εκδηλώσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κ.α. Οι εταιρίες είναι στόχος διότι αποτελούνται από σύνολα εργαζομένων που μπορούν να ταξιδεύουν ως γκρουπ. 

 

Ο εταιρικός εισερχόμενος τουρισμός, τα λεγόμενα ταξίδια κινήτρων / incentive trips παρουσιάζουν άνοδο στην Ελλάδα και περιλαμβάνουν τις ακόλουθες μορφές: συνέδρια, επαγγελματικές συναντήσεις, σεμινάρια, συνεντεύξεις τύπου, εμπορικές εκθέσεις, λανσάρισμα νέων προιόντων, διαφημιστικά σποτ και διαφημιστικές φωτογραφήσεις, εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων όπως ετήσιες εταιρικές γιορτές, βραβεύσεις στελεχών, γκαλά, πάρτυ, ομιλίες, επαγγελματικά γεύματα, συναυλίες ή αθλητικοί αγώνες με φιλανθρωπικό μήνυμα και σκοπό, team building programs (δείτε φωτογραφία) & εταιρικά τουρνουά.

Όλα τα παραπάνω μπορούν να υλοποιηθούν σε εγκαταστάσεις εντός και πλησίον παραλιακών ζωνών, σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές υποδομές. Μπορεί εκ πρώτης ανάγνωσης να φαντάζει δευτερεύων προορισμός η παραλία για εταιρικά γεγονότα, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που μια οργανωμένη παραλία είναι ένας ελκυστικός προορισμός εταιρικών ταξιδιών, αφού προσφέρεται ως εναλλακτική πρόταση σε μια επιλογή διεξαγωγής των εκδηλώσεων, αντί για το κέντρο της πόλης.

Το στοιχείο που κάνει την παραλία να γίνει πρώτη επιλογή είναι η εικόνα που την προσδιορίζει ως το καλύτερο σημείο της πόλης, εκεί που γίνονται τα γεγονότα. Όταν δοθεί αυτή η εικόνα στην διεθνή τουριστική αγορά, τότε μην έχετε καμμία αμφιβολία, ότι πολλές εταιρίες από όλο τον κόσμο θα έρθουν και στην δική σας παραλία.

 

Τα έσοδα που προκύπτουν από εταιρικές εκδηλώσεις είναι σαφώς μεγαλύτερα σε αναλογία με όποιας άλλης μορφής εκδηλώσεις, αφού οι εταιρίες έχουν ανάγκη να προβάλουν μια εικόνα πυγμής, ποιότητας, ευμάρειας προς το εσωτερικό περιβάλλον, τους δυνητικούς πελάτες αλλά κυρίως προς τους ανταγωνιστές. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">