4. Party Hotels

4. Party Hotels

Party Hotels είναι μια ανερχόμενη θεματική κατηγορία ξενοδοχείων και συγκροτημάτων με βίλες και apartments, που προσφέρουν στους πελάτες καθημερινό πρόγραμμα διασκέδασης με dj sets, live music bands, happenings

 

Τα Ξενοδοχεία των Πάρτι είτε φτιάχνονται εξαρχής με αυτό τον προσανατολισμό, ή είναι ξενοδοχεία που αποφασίζουν να αλλάξουν την φιλοσοφία λειτουργίας τους, στοχεύοντας σε νεανικά κοινά.

 

Το Βασικό στοιχείο που ξεχωρίζει τα party hotels είναι:

Σκηνή Εκδηλώσεων μεγάλου μεγέθους στο κεντρικό σημείο του ξενοδοχείου.

 

Προτείνονται δύο σκηνές, μία υπαίθρια δίπλα από την πισίνα ή στην παραλία και μία σκηνή σε κλειστή αίθουσα.

Είναι μόνιμες κατασκευές που αποτελούν το χώρο των καλεσμένων καλλιτεχνών, μουσικών γκρουπ, djs. Πρέπει να έχουν τις ανάλογες τεχνικές προδιαγραφές ήχου και υποστηρικτών υπηρεσιών τεχνολογίας. Μπροστά από την σκηνή πρέπει να υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος, ώστε να χορεύουν ή να κάθονται οι θεατές και πελάτες του ξενοδοχείου.

 

Τα μπαρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εγκαταστάσεων όπου πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις διασκέδασης.

 

Το δεύτερο βασικό στοιχείο είναι το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Ένα τυπικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά μια ημερήσια και μία βραδινή εκδήλωση.

 

Ο Τζώρτζης Γκουτζιούπας θα προγραμματίσει, θα "κλείσει" τους καλλιτέχνες και θα φροντίσει για την ομαλή ροή του προγράμματος.

Με βάση το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα σχεδιάσουμε Πακέτα Διακοπών (all inclusive) και θα τα επικοινωνήσουμε στα ειδικά Γραφεία των νεανικών κοινών στο εξωτερικό.

Επιπλέον, θα προτείνουμε και ένα πλάνο διαφήμισης με στόχο τον τον τοπικό πληθυσμό και των κοντινών πόλεων στο ξενοδοχείο. Εκτός από τους πελάτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, υπάρχουν και οι πελάτες που θα επιλέγουν το ξενοδοχείο ως επιλογή διασκέδασης.

 

 

ASK FOR LIVE MUSIC BANDS & ARTISTS


C-REAL

 


ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ

 


ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ

 

 

 


EMIGRE

 


ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ - ΜΑΤΙΑΜΠΑ

 


ΜΑΝΤΩ