4. Yoga Hall "Elements" for Hotels

Καταχωρήστε - δωρεάν - το Τουριστικό σας Κατάλυμα / Ξενοδοχείο στην Ιστοσελίδα YogaHotels.gr

Στοχευόμενη Προώθηση και Κρατήσεις από την Παγκόσμια Αγορά της Yoga

4. Yoga Hall "Elements" for Hotels

Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε το απόλυτο μοντέλο Αυτόνομης Αίθουσας Γιόγκα για Ξενοδοχεία,
βασισμένη σε πρωτότυπο αρχιτεκτονικό σχέδιο και κατοχυρωμένη ονομασία YOGA HALL "ELEMENTS".

 

Μια ιδέα που έχει παγκόσμια αξία για τις τεχνικές προδιαγραφές YOGA FACILITY for hotels ειδικά για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, από το αρχιτεκτονικό γραφείο GEM ARCHITECTS (www.gem-arch.gr).

Το γραφείο μας έχει την τιμή αποκλειστικής συνεργασίας με το αρχιτεκτονικό γραφείο με αρμοδιότητα Πωλήσεων σε Ξενοδοχεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Γιατί να κατασκευάσετε ένα YOGA exclusive FACILITY στο ξενοδοχείο σας;
- Για να σας αναδείξει παγκόσμια ως προορισμό Γιόγκα Διακοπών για γκρουπ και ιδιώτες.
- Για να σας προσδώσει ένα Unique Selling Point και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.
- Γιατί θα κάνετε την απόσβεση του κόστους από την πρώτη σεζόν, έσοδα από την ενοικίαση της αίθουσας, από τα yoga classes και από τις πωλήσεις πακέτων με δωμάτιο-διατροφή-γιόγκα
- Γιατί θα μπορείτε να λειτουργείτε low & off season ως ένα ξενοδοχείο με yoga guests & groups exclusive.
- Η αίθουσα έχει την δυνατότητα να «γεμίζει 100%» ξενοδοχεία μέχρι 100 δωματίων
- H Adventure DMC είναι σε θέση να αναλάβει τις γκρουπ πωλήσεις (δωματίου και χρήσης αίθουσας) σε εκατοντάδες Yoga clubs & agencies σε όλο τον κόσμο, χωρίς καμία επιβάρυνση για το ξενοδοχείο

 

Για να καταλήξουμε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Αίθουσας "ELEMENTS" η ομάδα συνεργατών μας έκανε έρευνα σε ξενοδοχεία προσανατολισμένα στη Γιόγκα στην Ινδία, ζητήσαμε τις γνώμες δασκάλων της γιόγκα & τις γνώμες από yoga clubs στο εξωτερικό.

 

Λίγα λόγια για το Μοντέλο της Αίθουσας:
• Διαστάσεις 10μ Χ 17μ, χ 3 μ ύψος
• Χωρητικότητα ως 50 άτομα (την ίδια στιγμή να πραγματοποιούν ομαδικά προγράμματα γιόγκα)
• Ξύλινη αίθουσα επί μεταλλικού σκελετού, Ενιαίος εσωτερικός χώρος
• Κατασκευάζεται από σύνθετη ξυλεία υψηλών προδιαγραφών, Υγρομόνωση στην οροφή, θερμομόνωση
• Συνοδεύεται από πιστοποιητικά ποιότητας και είναι eco friendly
• Ο χώρος προστατεύεται από οχλήσεις με γυάλινα κουφώματα, συρόμενα πανέλα από καλάμι και λυγαριά
• Ο χώρος ανάλογα με την επιθυμία του χρήστη μπορεί να ανοίξει (λιγότερο ή περισσότερο) στο φυσικό φως
• Χώροι αποθήκευσης και εναπόθεσης εξοπλισμού γιόγκα
• Έμπνευση σχεδίου από τα 5 στοιχεία της φύσης, (elements) ΝΕΡΟ/ΑΕΡΑΣ/ΦΩΤΙΑ/ΓΗ/ΜΕΤΑΛΛΟ
• Διακοσμητικά σύμβολα, υφάσματα και άλλες προσθήκες ατμόσφαιρας
• Λεπτομέρειες σε πλαϊνές επιφάνειες και εισόδους που το καθιστούν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ.

 

Η βασική δομή και το concept μπορούν να προσαρμοστούν και να "δέσουν" στο εξωτερικό περιβάλλον του κάθε ξενοδοχείου ακόμα και σε επίπεδο αποχρώσεων της ξυλείας. Η κατασκευή και τα υλικά έχουν επιλεγεί για να ταιριάζουν στο Ελληνικό Μεσογειακό τοπίο. Αποτελεί ένα αυτόνομο κτήριο αίθουσα που αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, στην υγρασία, στον αέρα, στην βροχή, στον ήλιο ακόμα και στο χιόνι (για ορεινές περιοχές). Κατασκευάζεται ως προέκταση του περιβάλλοντος και ενσωματώνεται σε αυτό σαν να ήταν πάντα εκεί. Είναι μια κατασκευή που συμπληρώνει αρμονικά υπάρχουσες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις ή αποτελεί μέρος του σχεδιασμού ενός νέου Ξενοδοχείου ή συγκροτήματος Βιλών και Διαμερισμάτων. Επιπλέον, η αίθουσα δύναται να αποτελεί
(όταν δεν φιλοξενεί πελάτες γιόγκα) ένα πολυχώρο για φιλοξενία εταιρικών ή κοινωνικών εκδηλώσεων, για χορό, για διαλέξεις.

 

Η GEM ARCHITECTS θα αναλάβει την μελέτη και την εποπτεία του κατασκευαστικού μέρους, με εταιρία δικής μας επιλογής, ώστε να εξασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα στην ειδική τεχνοτροπία μιας αίθουσας Γιόγκα.
Ο Πελάτης / Ξενοδοχείο παραλαμβάνει την αίθουσα έτοιμη προς χρήση με την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια ολοκληρωμένη. Ζητήματα αδειών πολεοδομίας, ανήκουν στον πελάτη.

 

Στο ξενοδοχείο σας ταιριάζει να έχει την καλύτερη αίθουσα για την Γιόγκα στην Ελλάδα και όχι μόνο.
Αν έχετε λίγο χρόνο και σας ενδιαφέρει πραγματικά, με χαρά να συναντηθούμε και να σας δείξουμε την έντυπη παρουσίαση. Εφόσον, εσείς αποφασίσετε θετικά για μια αίθουσα με αυτά τα χαρακτηριστικά, το επόμενο βήμα είναι το inspection/επίσκεψη στο χώρο που επιθυμείτε να γίνει η κατασκευή της αίθουσας Γιόγκα, από το επιτελείο της αρχιτεκτονικής εταιρίας (τα λειτουργικά κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη). Κατόπιν, λαμβάνεται την οριστική προσφορά κόστους και χρόνου αποπεράτωσης, με τελικό βήμα την σύναψη συμβολαίων.

 

Εφόσον το επιθυμείτε, ο Τζώρτζης Γκουτζιούπας με ειδικότητα στον θεματικό, αθλητικό και εταιρικό τουρισμό είναι στη διάθεσή σας ως εξωτερικός συνεργάτης του ξενοδοχείου σας σε τομείς προώθησης πωλήσεων ή και διαχείρισης της Αίθουσας, χωρίς να έχετε οικονομική επιβάρυνση, αλλά με βάση την προμήθεια κατόπιν πωλήσεων με στόχους.